Některé hry jsou speciálnější než jiné ♥

Je těsně před Vánocemi. Každou půlminutu zvoní telefon - teambuildingy, vouchery, přesuny rezervací...naprostej blázinec. Probírám se haldou e-mailů, když v tom mě jeden zaujme tak nějak víc. Hned na začátku stojí:
Oba milujeme únikové hry a já bych chtěl svoji přítelkyni v té vaší požádat o ruku. 

Chvilku se nad tím rozplývám, jak je to skvělý nápad a odpovídám, že do toho rozhodně půjdem a že se po Novém ruce můžeme sejít a nějak luxusně to naplánovat. A vracím se zpátky ke zbytku e-mailů. Za pár minut telefon, který nás do projektu vhodil po hlavě. Musí to proběhnout do Vánoc. A protože je 22. prosince, tak to znamená, že to bude ZÍTRA. Jo a Dědictví už tenhle šťastný pár má zahrané. Z dnešního pohledu to vypadá jako sranda, ale naše druhá místnost, Kukaččí hnízdo, tehdy byla jedno velké staveniště. Jediné, co bylo v místnosti hotové, byla podlaha. A většina úkolů zatím byla ve fázi výroby nebo testování.

Během pár hodin jsme se sešli na kafe, všechno promysleli a scénář byl na světě. Testujeme nový koncept Valentýnské edice únikové hry a musíme zjistit, jestli budou páry takovou hru zvládat. Tím jsme zamezili tomu, aby nic netušící přítelkyně přizvala nějaké další hráče. Budoucí snoubenec, říkejme mu Honza, potom už musel běžet domů, aby partnerka nepojala podezření, že se něco chystá. Při odchodu ještě se slovy
Víte co, vemte si to, já se bojím to mít u sebe, aby to náhodou nenašla, 
vytáhnul nenápadnou krabičku, která skrývala důležitý poklad, položil ji na stůl a s lehkostí odešel. A my jsme se dali do práce. 



Přes noc jsme vytvořili něco, co se aspoň trochu dokázalo tvářit jako úniková hra. Do jedné z krabiček jsme nastražili menší krabičku s prstýnkem, a napjatě sledovali, co se bude dít. Pár úkolů, které už byly připraveny pro Kukaččí hnízdo, dvojici skvěle naladily. A drobné šifrovací úkoly, které jsme použili pro prodloužení času, naštěstí také zafungovaly skvěle. Hra probíhala celou dobu jako naprosto obyčejná úniková hra. Potom však došlo na finální krabičku. Slečna ji nadšeně otevřela, vytáhla prstýnek a v první chvilce vůbec netušila, co se děje.
Prsten? K čemu se tady dá použít prsten?
Honza jí všechno ale s radostí vysvětlil a za pár měsíců už byla svatba! 

Foto: 2foto
A přesto, že tahle noc byla v našem týmu fakt extrémně náročná, za ten úsměv a pár slziček štěstí to rozhodně stálo do poslední minuty. Pokud tedy i vy máte představu o nějaké speciální hře, kterou byste od nás chtěli na míru, ničeho se nebojte a napište nám. Nejen, že pokud budete mít dobrý nápad, tak pro jeho realizaci uděláme první poslední, my si to dokonce ještě užijeme! :)

Pro domluvu na praktických věcech a termínech napište Baruš.
Pro domluvu na kreativních a technických věcech napište Maťovi.

A ano, hádáte správně, fotky jsou z loňských zásnub a svatby našich majitelů - Baruš a Maťa. :)



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

5 tipů, díky kterým budete na únikovkách potřebovat míň nápověd

Jak si postavit vlastní únikovku?

Recenze: Pod Povrchem - Ztraceni v domě